• "If God is watching us, the least we can do is be entertaining..." - M. Moss

Followers

Mak, Saya Nak Balik
Dipos oleh avid

Masuk hari ni dah 11 minggu aku tak jumpa mak aku. Gilo. Mengigil-gigil aku tahan geram nak cubit pipi adik aku vertically.

Masa pergi Thailand aku ada terfikir nak bagi souveneir kat budak-budak kelas aku. Tapi aku pikir " Ah...depa dah beso suma. Lantak koma lar...". Aku spent 750 baht yang aku peruntukkan untuk souveneir kat mak, adik ngan awek aku je. Aku bagi pin tudung fancy gile babi kat mak ngan awek aku diikuti ngan key chain tanah liat untuk adik pompuan, jersi MU siap ngan cop Rooney untuk adik laki aku ngan telur masin untuk mak aku. Balik nanti aku nak mak aku goreng telur masin tu. Goreng? Haa..Kat Thailand, telur masin dier boleh goreng. Yolk dier kaler merah macam tuala aku. Mahazmi kata telur masin goreng ada kat Kelantan. Tak tau la pulak aku.

Adik pompuan aku baru masuk matrik. Pakai duit serai yang aku tanam ngan bapak aku masa bulan 12 taun lepas. Pergh...sakit pinggang terbongkok-bongkok tanam anak serai pun terasa lagi. Belajar ler rajin-rajin. Senang-senang dapat JPA dok U nanti. Takde la menyusahkan aku bila aku kerja nanti. Ha ha ha.

Photo

Sunday, July 26, 2009

pada 5:16 PM


2 nyamuk:

said...

oitttt!!!!!!!!1

mana seuvenier utok aku??

sampai ati lupe aku...

July 27, 2009 at 9:21 PM
Permalink this comment

said...

vertically?wah!aku nak try spirally lah.

Popular Posts