• "If God is watching us, the least we can do is be entertaining..." - M. Moss

Followers

Cerita ni fresh lagi.

Malam semalam, dalam pukul 9 gitu gua dan rakan-rakan sampai ke LCCT dari Jakarta. Turun kapal terbang gua tolong sorang rakan gua ni angkat barang dia. Babi berat beg dia. Gua syak dia beli pembantu rumah untuk hadiah mak dia. Gua jalan belakang Stoddart. Stoddart punya barang lagi banyak. Dengan beg kain batiknya, gua hampir-hampir ingat depan gua tu pakcik Indonesia nak berniaga pasar malam jual minyak gamat. Nasib baik beg galasnya jenama Nike.

Lepas check passport apa semua, gua dan rakan-rakan tunggu ambik bagasi kat bahagian baggage claim. Tengah tunggu-tunggu, mata gua tiba-tiba tertumpu kat satu menatang yang gua tau tak sepatutnya berada kat mesin pusing-pusing tu. Gua sangsi antara G-string atau panties. Tapi gua rasa menatang tu panties. Gua tengok foreigner sebelah gua pun usha pelik. Awek dia tersengih-sengih.

Makin lama panties tu makin dekat kat tempat gua berdiri. Perghh...BUM Equipment tuh jenamanya. Kaler biru tua. Ada belang-belang horizontal berkalaer biru muda skit. Gua dah stat sengih-sengih dengan rakan-rakan lain. Gua syak brader yang ambik baggage dari kargo kapal terbang saja-saja letak panties tu. Tiba-tiba, Stoddart kucar-kacir ambik spender tu. Satu airport gelak guling-guling.




P/S: Kalau itu spender gua, gua rela beli baru. Ah, lagi satu. Gua nak hire sorang untuk tembak Cashley Cole. Setakat ni, baru Max Payne hantar resume.

Photo

Monday, November 30, 2009

pada 2:08 PM


44 nyamuk:

said...

haha..lawak...

November 30, 2009 at 3:35 PM
Permalink this comment

said...

hahaha~
ni rupanya yang si Toha update kat FB tu~
nak berahsia konon Toha~

cian Keroll~
hehehehe~
kalau G-String, mungkin awek dia punya~kih3~

November 30, 2009 at 3:39 PM
Permalink this comment

said...

tak tau ape2

November 30, 2009 at 3:54 PM
Permalink this comment

said...

hahaha, bodo nye la, sape la yang tuka panties kat situ tu, haha


lu da boleh padam predict lu kat papan kenyataan, 3-0 tu sptutnye lu predict utk chelsea, hahahaha!

November 30, 2009 at 4:07 PM
Permalink this comment

said...

haha..betol ke??sian nye dye..dah la ko siap bg link lagi..

November 30, 2009 at 4:11 PM
Permalink this comment

said...

haha.. kalo aku, tinggal je..

November 30, 2009 at 5:21 PM
Permalink this comment

said...

tibe2 aku rase berminat ngan mamat tu...huhuhu

November 30, 2009 at 6:26 PM
Permalink this comment

said...

camne la boley tekuar dr beg tu..

November 30, 2009 at 6:28 PM
Permalink this comment

said...

die pakai panties??

November 30, 2009 at 8:19 PM
Permalink this comment

said...

mahal tuh.souvenir utk awek die..hehe

November 30, 2009 at 11:09 PM
Permalink this comment

said...

Lu mmg kejam...

tapi seriyes kelakar beb! aku gelak guling2 sampai senak perut aku...haha

November 30, 2009 at 11:28 PM
Permalink this comment

said...

haha..gle bangang...boleh wat muka xmalu g ambik..ko ptot terajang mber ko 10x..

November 30, 2009 at 11:53 PM
Permalink this comment

said...

@ richeal
hahaha..siot lu gelakkan stoddart.

November 30, 2009 at 11:53 PM
Permalink this comment

said...

@ zara
aku pasti mmg dia punya.

November 30, 2009 at 11:54 PM
Permalink this comment

said...

@ abe long
ala ciannyer...

November 30, 2009 at 11:55 PM
Permalink this comment

said...

@ nuwa
lu jgn kerek sgt...satgi chelsea gayat duduk atas liga lama2 tuh....

November 30, 2009 at 11:55 PM
Permalink this comment

said...

@ iyllienaz
atas kesedaran moral gua padam link.

November 30, 2009 at 11:56 PM
Permalink this comment

said...

@ chah
haha..sama la aku.

November 30, 2009 at 11:56 PM
Permalink this comment

said...

@ mimie
haha. pelik la lu.

November 30, 2009 at 11:57 PM
Permalink this comment

said...

@ nohara
gua pun xtau..

November 30, 2009 at 11:57 PM
Permalink this comment

said...

@ fitriah
bukan panties. mula2 je gua ingat panties. rupa2nya spender.

November 30, 2009 at 11:58 PM
Permalink this comment

said...

@ lumut
haha...tu la pasal...awek xde plak...

November 30, 2009 at 11:59 PM
Permalink this comment

said...

@ anike
kejam x kejap. dia tayang gamba aku bangun tido apahal?

November 30, 2009 at 11:59 PM
Permalink this comment

said...

@ razman
gua x sampai hati plak..haha...

December 1, 2009 at 4:36 AM
Permalink this comment

said...

seksi

December 1, 2009 at 6:19 AM
Permalink this comment

said...

haha..
aku rela beli lain..

btw..
cashley cole sucks..
ciss betol..

December 1, 2009 at 7:43 AM
Permalink this comment

said...

@ koyuki
euww...ye ke?

December 1, 2009 at 7:44 AM
Permalink this comment

said...

@ i'msosupernotcool
cashley cole power dowh...kena ngaku gak...

December 1, 2009 at 9:20 AM
Permalink this comment

said...

KELAKaR la bro!!

TERGELAK AKU BACA:)
tq!

December 1, 2009 at 10:01 AM
Permalink this comment

said...

lepas dirasa2 rela plak dia ambik lg yer

haha

December 1, 2009 at 10:46 AM
Permalink this comment

said...

@ hanem
hehe...ur most welcome.

December 1, 2009 at 10:46 AM
Permalink this comment

said...

@ ah fatt
mahal sangat kot spender dia.

December 1, 2009 at 3:34 PM
Permalink this comment

said...

hahahaha..klu spender ko..g ler ambik...xde org nak pkai nye..xyoh ler wat muke malu2 kambing wei!

December 1, 2009 at 5:15 PM
Permalink this comment

said...

Babi r muzam.. aku amek spender tu pon sebab si peiying dah jerit2 aku punyer. Kalo aku tau dier main2 jer, mampus aku x hamek.

Cibai r brother punggah brg. Charger ngan perfume aku kene kebas skali. argghhhh!!!

ps: tu bukan panties. tu brief! cute kan? aku tau ko nak amek sbnarnyer.. hahaha

December 1, 2009 at 5:17 PM
Permalink this comment

said...

babi la si razman. pehal ko nak bangang kan aku???

December 1, 2009 at 5:27 PM
Permalink this comment

said...

Bler mase aku tayang gambar ko bgn tdoo?? huh

December 1, 2009 at 6:29 PM
Permalink this comment

said...

hahaha. siyes ke ni? so comel la kroll. ;p

December 1, 2009 at 8:05 PM
Permalink this comment

said...

nape byk sgt kerol komen.kerol,terima kasih untuk hiburan penutup itu.

December 1, 2009 at 8:25 PM
Permalink this comment

said...

hehehe

hehhehe

kasi pelangkung 1

December 1, 2009 at 11:16 PM
Permalink this comment

said...

@ wanie
serius...gua sanggup beli baru je...haha...

December 1, 2009 at 11:18 PM
Permalink this comment

said...

@ mute
ala...buat2 lupa...ko tangkap ganba aku bangun tido nak celebrate bday aku konon....macam hobo je muka aku...

December 1, 2009 at 11:18 PM
Permalink this comment

said...

@ daffodil
haha...comel la sgt..

December 1, 2009 at 11:19 PM
Permalink this comment

said...

@ bai
betul2...terima kasih kerol....

December 1, 2009 at 11:20 PM
Permalink this comment

said...

@ yob
haha...mahal beno tu...

Popular Posts