• "If God is watching us, the least we can do is be entertaining..." - M. Moss

Followers

Mak, sori sangat-sangat sebab dah lama tak balik umah.

Aku tepon mak aku malam semalam. Mak aku tak sihat. Sigh.

Mak aku kata adik aku yang darjah dua tu dah makin kuat main. Belajo entah ke mana. Balik sekolah je main parit. Tangkap belalang. Siap la ko bila aku balik nanti, Mudin.

Aku nak stadi control. Test hari Senin. Tapi setan pemalas aku ni power sangat. So, aku delay sejam. Ha ha.

Bila aku pikir balik, diet aku kat UTM ni ayam je manjang. Ikan ada jual, tapi tengok style goreng aku dah tau ikan x fresh. Isi keras. Konfem beli time pukul 11am. Mata ikan dah merah-merah. Lalat hurung ke hulu ke hilir. Kucing pun reject, aku pikir.

Dari dulu aku nak gi kem tabligh. Tabligh tu pun dah beria nak bawak aku skali. Tapi takkan aku nak pakai jeans Levi's kot masuk perkampungan Sunnah? Baju melayu pun sehelai dua. Ha ha. So, aku tak pergi.

Hari ni aku tido 3 jam je. Pas main futsal, sembang pung pang pung pang ngan Fadh ngan Syafique jap sambil tengok Commando sampai pukul 3 lebih baru aku tido.

Apahal ramai no tak suka Halim? Ok, dia garang. Tak nah jumpa orang garang ke? Ramai orang bile jumpa masalah/benda yang tak menyenangkan (seperti berhadapan dengan orang garang) dorang suka mengelak dari masalah (merepot, lari kuar section lain). Sampai bile kita nak environment adapt dengan kita? Kenapa kita tak adapt sendiri dengan environment kita?

Fikir-fikir, na na na na na....

Photo

Saturday, February 21, 2009

pada 7:55 AM


5 nyamuk:

February 21, 2009 at 1:33 PM
Permalink this comment

said...

saya suka halim sebab die senior saya~ngee

February 21, 2009 at 3:57 PM
Permalink this comment

said...

hi,

keep on writing - write on food - i like food - enjoy reading it.

cheers

isham2504

February 22, 2009 at 10:17 AM
Permalink this comment

said...

@ Da' daffodil D
mentang2 la die budak terendak..he he...

@ tukar tiub
will do.keep on reading!

March 6, 2009 at 6:38 PM
Permalink this comment

said...

sape halim tu? garang tahap bole mkn orgke?

July 10, 2009 at 8:22 PM
Permalink this comment

said...

emm, tibe2 teringat kt adik kt umh gak..mslh pe plak la yg dye wat spnjg sy kt hostel n..huhu..ponin2..

Popular Posts