• "If God is watching us, the least we can do is be entertaining..." - M. Moss

Followers

Everybody Loves Spring
Dipos oleh avid

Blogging ni adakalanya lagi best dari orgasm. Terutamanya bila baca entri kutuk-kutuk paradigma masyarakat, entri aliran anti-establishment, entri muzik dan entri kehidupan seharian yang diungkapkan dengan dari perspektif yang unik.

Tapi test, assignment, fyp dan exam adakalanya bisa merubah segala-galanya umpama mengetahui pasangan anda sebenarnya homoseksual ketika sedang tidur bersama. Sesiapa pun tak nak ianya berlaku.

Tambahan pula, deadline pertandingan esei dah dekat. 

Maka, mintak hampun banyak-banyak saya tak dapat nak update sekerap sebelum raya. Dan satu lagi Lumut, saya Timbalan Presiden Kelab Bujang Lembaga Kejuruteraan Malaysia sekarang. Tapi, saya ada hubungan sulit dengan Cik Squire sekarang. Dia lah penyeri hidup saya dari dulu sampai sekarang dan masa-masa akan datang.

Dan saya tujukan lagu awesome ni untuk brader-brader awesome aka brosome macam saya.




Photo

Saturday, September 25, 2010

pada 8:47 PM


8 nyamuk:

September 26, 2010 at 9:52 AM
Permalink this comment

said...

ak ingat spring potato td...

September 26, 2010 at 3:26 PM
Permalink this comment

said...

mcm dah berkurun kan tak datang sini..
tapi kan
lagu tu memang tak bleh blah.
ahhahahhaa

September 26, 2010 at 7:38 PM
Permalink this comment

said...

lama sungguh ko tak update,hehehe..:PPP

September 26, 2010 at 9:37 PM
Permalink this comment

said...

kire kos uke bace entry kutuk mengutuk la..:p

September 29, 2010 at 1:21 AM
Permalink this comment

said...

kiranya kau dah banyak mengkaji orgasm

September 30, 2010 at 9:08 PM
Permalink this comment

said...

kenapa ade nama aku??sumpah x paham neh...

lagu tuh best jugak kan.

September 30, 2010 at 9:10 PM
Permalink this comment

said...

hoii!!!!

kau tgh blaja main gitar??syes ke neh??

igt x dulu kau penah bgtau aku yg kau penah gagal belajar main gitar sbb give up susah nak kawal pergerak kan jari kiri dan kanan..

igt x??

all the best okei??

tp nape name aku plak??
hehe


take care

September 30, 2010 at 9:11 PM
Permalink this comment

said...

aku rasa aku lagi kacak kan?kire aku ni brader awesome x?hehe

Timbalan Presiden Kelab Bujang Lembaga Kejuruteraan Malaysia sekarang???

sape president?

aku nak kenal..haha

Popular Posts