• "If God is watching us, the least we can do is be entertaining..." - M. Moss

Followers

Hasil Taubat Nasuha
Dipos oleh avid

Buat kali pertama hari ni gua buat muka Abu Lahab depan pak guard. Masa dia buat sign 'pass' dan suruh gua teruskan perjalanan, gua buat muka tak puas hati kat brader pak guard tu. Gua buat muka macam ni masa jadi junior asrama, dah kena belasah malam-malam. 

Sehari sebelum tu, officer kolej datang masuk bilik time gua tengah tidur pukul 10. Pagi. Masuk-masuk dengan takde salamnyer, membuatkan niat gua untuk menghidang Milo panas dan biskut Boon Siew kepada tetamu bilik terus berkecai.

"Dah daftar letrik belum?"

Gua tunjuk resit daftar letrik gua yang tertampal kat board meja gua dengan jari hantu gua. Gua dengar tengahari tu jugak, brader officer tu makan ulam hati jantung tengahari tu kat Arked Meranti. 

Tak sangka seronok rasanya jadi pelajar berdisiplin.

Photo

Tuesday, February 23, 2010

pada 9:31 PM


19 nyamuk:

February 23, 2010 at 10:07 PM
Permalink this comment

said...

tahniah
cubaan kali pertama anda menjadi pelajar berdisiplin berjaya

February 23, 2010 at 10:14 PM
Permalink this comment

said...

Kah kah kah.. Aku tak merase lagi perasaan jadik dak berdisiplin.. Ssungguhnya aku tak suke.. Hahaha..

February 23, 2010 at 10:16 PM
Permalink this comment

said...

ha.. baru lu tau nikmatnye..

February 23, 2010 at 10:20 PM
Permalink this comment

said...

yuran kesihatan dah byr??

February 23, 2010 at 10:58 PM
Permalink this comment

said...

salam bro..hahahha..lu mmg lawak....hehe

February 23, 2010 at 11:02 PM
Permalink this comment

said...

hahaha..mesti dia tak sangka sangka lu dah daftar..

February 23, 2010 at 11:29 PM
Permalink this comment

said...

aku dulu pun pelajar berdisplin gak..

tahniah tahniah..

February 23, 2010 at 11:40 PM
Permalink this comment

said...

wahh...bdisiplin

plajar cth..
blh btanding MPP..kehkeh

February 24, 2010 at 12:33 AM
Permalink this comment

said...

aku suka jari yang ko gunakan itu. sungguh bersopan santun.

February 24, 2010 at 12:38 AM
Permalink this comment

said...

nikmat tak jadi berdisplin.
pe tak gunanye je jari tengah tuh!
hahahaaa

February 24, 2010 at 1:38 AM
Permalink this comment

said...

haha..mmg berdisiplin..kad matrix pakai x??

February 24, 2010 at 9:27 AM
Permalink this comment

said...

haha.. teringat masa study uitm dulu kena byr duit letrik bagai.. sampai skrg sticker tu ada lekat lagi kat cerek letrik aku :)

February 24, 2010 at 9:31 AM
Permalink this comment

said...

padahal lu memang disiplin pon sebelum ni..

February 24, 2010 at 11:13 AM
Permalink this comment

said...

pasal ko x sepak dulu sebab dia x bg salam

February 24, 2010 at 11:41 AM
Permalink this comment

said...

rules are meant to be broken.. wakakaka..

February 24, 2010 at 10:20 PM
Permalink this comment

said...

jari hantu yang mane satu?

February 25, 2010 at 5:44 AM
Permalink this comment

said...

hahaha... nasib baik jari hantu tu ko guna tunjuk kat resit

kalo ko tunjuk depan muka dia?

hahahaha!

February 27, 2010 at 4:58 PM
Permalink this comment

said...

giler ah...muzam student cth!

haha!

ak xbyr lagi weyh...dan xdpt lg samannya.

hoho...

Popular Posts