• "If God is watching us, the least we can do is be entertaining..." - M. Moss

Followers

Budak Pandai
Dipos oleh avid

Masa sekolah rendah, kalau periksa siap awal, kita kaler-kaler mana-mana gambar dalam kertas jawapan. Cikgu tak suruh pun. Dah la kaler buruk. Kulit orang Cina dikalernyer kuning..kulit India dikalernye coklat gelap..

Masa sekolah petang (sekolah rendah agama), kalau periksa siap awal, kita pergi tandas. Jalan lambat-lambat. Padahal pergi tandas cuci tangan je.

Masa sekolah menengah, kalau periksa siap awal, kita tidur. Kucar-kacir budak sebelah yang tak siap jawab lagi. Bekas pensel, kertas susun kemas-kemas hujung belah kiri meja. Kepala landing betul-betul kat tengah. Bangun-bangun, kucar-kacir cover air liur terjejeh-jejeh.

Masa universiti, kalau periksa siap awal, kita keluar terus. Keluar dewan buat muka bengis. Padahal pergi dewan periksa, tumpang moto member. Kah kah...

Photo

Monday, April 12, 2010

pada 10:19 AM


11 nyamuk:

April 12, 2010 at 1:22 PM
Permalink this comment

said...

pandainya diaa..
anak sapa la ni..
=P

April 12, 2010 at 2:07 PM
Permalink this comment

said...

pergh..aku penah kuar awl time exam 3rd language ngan ctu je kot..yg laen smua mmg xsempat 3jam tu..haha..ko mmg terbaik la..

April 12, 2010 at 2:23 PM
Permalink this comment

said...

muahahah!!!ape da....hoho

April 12, 2010 at 2:32 PM
Permalink this comment

said...

kau keluar heli dah tunggu?

April 12, 2010 at 4:15 PM
Permalink this comment

said...

hahahaha bajet nak landing2 kat tilam r kuar awl!padahal duk jemur tengah panas tunggu member..hehe

April 12, 2010 at 5:42 PM
Permalink this comment

said...

kdg2 kua awal gak, sbb xleh jawab,hak3

April 12, 2010 at 7:14 PM
Permalink this comment

said...

ko kuar awal exam ngn muka bengis??
sbb xdpt jwb eh?
hahaha

April 12, 2010 at 8:37 PM
Permalink this comment

said...

haha. muke bengis lu tuh mesti sebab takleh jawab eh? lek2 suda. bawak2 tido je dalam exam hall. ;p

April 15, 2010 at 5:40 AM
Permalink this comment

said...

tempat gua kalau ada keluar awal memang kena boooo.

gua pun tak tahu apa pasal

April 15, 2010 at 7:32 AM
Permalink this comment

said...

pulun la ko..org kuar awal psycho betul!huhu

eyp..ko last sem kan?manyak syioookkk..jeles!huhu

April 22, 2010 at 1:40 AM
Permalink this comment

said...

hahhaha..

sapa yg kuar awal tu..aku memg tak puas hati tol..

Popular Posts