• "If God is watching us, the least we can do is be entertaining..." - M. Moss

Followers

FYI, nak tulis ayat pertama ni pun gua delete bape kali dah. Ada je tak kena. Dah jadi macam buat karangan English masa sekolah dulu. Buat "once upon a time" macam klise sangat. Buat "one day" macam bengap English pulak. Tapi memandangkan duit nuffnang gua dah naik tahap boleh beli kentaki combo A tika kala tak hapdet, gua ingat kalau gua hapdet koma klik sampai gua boleh beli KFC Holdings kot.

FYI, gua dah lama tak hapdet ni pasal gua memang payah nak hapdet. Rumah gua kalau bapak gua pasang streamyx, memang gua volunteer tanam serai hari-hari. Gua pakai PC. Gua mana pakai laptop. Gua percaya dengan kemunculan iPad sekarang ni, laptop boleh jadi macam telepon rumah selepas kemunculan henpon. Kena buang parit. PC rasional lagi sebab harga murah koma dapat config. yang superb. Geez, I smell a nerd here.

FYI, gua juga tengah busy buat esei untuk satu competition ni. Tajuk pun sedap. Hadiah kalau dapat, hari-hari makan Mekdi pun takde hal. Join ler.

FYI, gua takkan give up dengan blog ni. Dah banyak dah benda gua give up sebelum ni. JPA, Australia, skuad Liga Super Perak, Arsene Wenger, sultan bola, mafia wars, pet society, 3G coverage kampung gua. The last thing I wanna give up is this godforsaken, lame-ass blog. Besides:
  • Did Sapok Biki give up when he won silver medal during SEA Games '95?
  • Did Jackie, Jermaine and Tito give up when Michael and Marlon quit The Jackson 5?
  • Did The Ramones give up when Dee Dee left the band in 1989?
  • Did Hang Jebat gave up on Hang Tuah blind loyalty to Sultan Mahmud?
  • Did Asadi give up when people accuse them to be Adidas parody?
  • Did Azizulhasni Awang give up against Sir Chris Hoy?
  • Did Lt. Adnan give up his largely outnumbered platoon against Kempeitai?
  • Did Rentap give up after James Brooke burnt his village down?
  • Did Rashid Sidek give up against Heryanto Arbi after lost to him in the last 4 matches?
  • Did Ku Li give up to challenge UMNO presidency after lost to Tun Dr. Mahathir?
  • Did Adibah Noor give up singing?
Lagi 6 jam nak berbuka. Dammit.

Photo

Saturday, August 21, 2010

pada 1:28 PM


17 nyamuk:

August 21, 2010 at 1:43 PM
Permalink this comment

said...

wahhh..lame betol ko ilang weh..penat aku cuci habuk blog ko tau..

welcome back.nti dah dpt duit nuff,belanje aku skali

and adibah nor will never give up singing. :P

August 21, 2010 at 1:50 PM
Permalink this comment

said...

mana yang signifikan dgn tajuk post?

gua lempang sedas kang~

hahaha~

gua rindu lu!


woot!

August 21, 2010 at 1:52 PM
Permalink this comment

said...

beb..lame kan gua x nampak lu da?lame gile lu tak update kan?

August 21, 2010 at 1:56 PM
Permalink this comment

said...

Amboiii~
Dah lama ko ber-hybernasi..
Gud luck la dgn esei ko.
Nnt mng jgn lupe aku plak.
Huhuhuhuhu...

August 21, 2010 at 2:34 PM
Permalink this comment

said...

@ Mimie.Candy Cane
walaweh...thanks r jadi amah aku jap..

August 21, 2010 at 2:36 PM
Permalink this comment

said...

@ LORD ZARA 札拉
haha..xde nuffnang xde la aku nak menulis...

@ lumut
keh keh...thx for the concern..

@ cik bumble bee
no probs!

August 21, 2010 at 3:23 PM
Permalink this comment

said...

akhirnyaa.

chait. mau join zara juga melempang lu.haha

selamat berbuka pose.heh buka dengan kep-c pun sedap jugak neh:p

August 21, 2010 at 3:51 PM
Permalink this comment

said...

akhirnya muncul jugak kau di persada arena blogging nie.

kau ilang g mane? bz mengalahkan najib pulak.

aku perasan ko asek2 FYI, FYI, FYI. patutnye tajuk entri nie jadi 'FYI'.

rajin2 la menulis.

said...

lu give up dengan Wenger?
uh oh. y dude? y?

in Arsene we trust!!

August 21, 2010 at 5:49 PM
Permalink this comment

said...

never give up bro. we're the men with spirit and motivation. :D

p/s: tp gua give up dengan chenta. chenta semua dusta bro.

August 21, 2010 at 8:26 PM
Permalink this comment

said...

hampir aku gv up tunggu ko updet. sangkakan kau telah kembali 7 kaki ke dalam tanah.

August 21, 2010 at 10:23 PM
Permalink this comment

said...

ha!muncul jugak taik idung ko!eh?hehehe
FYI...aku peli ko hilang secara tetibe..
FYI...aku pelik kenapa tetibe ko muncul..:p

August 22, 2010 at 11:49 AM
Permalink this comment

said...

still you're here!
thought you were dead!!
hahahahaa~~

August 23, 2010 at 12:36 PM
Permalink this comment

said...

look who's talking~

welcome back dude.
sila update selalu mulai sekarang.

August 23, 2010 at 11:02 PM
Permalink this comment

said...

rentap? yeahh tu name yg aku asik nak tergelak time kelas sejarah dlu. mantap!

August 24, 2010 at 3:29 PM
Permalink this comment

said...

@ faizal sulaiman
thanks bro psl drop komen kat fb!

@ erine roslan
haha..takde tenet...tula x menulis..

@ i'msosupernotcool
haha..maybe i'm not..i was pissed at our crappy pre-season..

@ Fyzal
lu jgn stat dgn cinta2 nih..gua pun tgh frust ni..hohoh..

@ Razman
demit..doakan la kesejahteraan aku ke..

@ Wanie-san
haha...standard la hilang tiba2 dtg balik ni..

@ Judiene
lihat razman

@ Husna Hadzarami
will do

@ Cik Akma
kesian mendiang rentap..

August 24, 2010 at 7:47 PM
Permalink this comment

said...

bro! lama gile ilang dari arena berblog. haha

Popular Posts