• "If God is watching us, the least we can do is be entertaining..." - M. Moss

Followers

Tahun ni tahun yang sukar bagi fan Arsenal macam aku. Fabregas, Ro-sick-y, Eduardo, Walcott suma injured. Ni bukan player runcit-runcit nih. Sekali dapat empat ekor ni starting sama-sama dalam line-up mau panas team-team lain. Mana taknya. Aku pun kalo kena lawan bola ngan Arsenal yang suka passing-passing ke sana mari, mau berasap je hati. He he. Bukan passing runcit-runcit dorang bagi. Killer pass yang mengelirukan. Dapat-dapat lak si Fabregas.

Injury satu hal. Calon sesuai untuk occupy defensive midfielder role pun satu hal gak. Dalam hal ni confirm aku blame Wenger. Pair dengan Denilson punyer pasal, abis rabak kaki Fabregas kena main defensive role. Dah si Denilson tu minat menyerang dari bertahan.

Tak cukup dengan tu, keharmonian kat dressing room pun dah takde dah. Gallas kutuk team mate sendiri. Toure tak suke Gallas. Gallas hisap cencurut. Bendtner berlaga kepala dengan Adebahayo. Pening aku.

" Apa ni. Ngan Villa pun terkincit...". Beberapa suara sumbang mengutuk. Padahal team sendiri pun kalah ngan Derby.
" Once a gunner, always a gunner". Tak boleh blah...

Photo

Sunday, January 25, 2009

pada 12:40 AM


0 nyamuk:

Popular Posts