• "If God is watching us, the least we can do is be entertaining..." - M. Moss

Followers

Tiba-tiba Rasa Rajin
Dipos oleh avid

Ntah nape tibe2 aku ade mood nak blogging2 ni, jgn tanya aku. Aku dah lama dok perati budak-budak course aku sibuk blog memblog ni.

Aku bet blog aku ni akan bertahan dan terus aktif sampai aku jadi petani moden yang berjaya nanti. Petani moden macam dalam iklan papan MoA (Ministry of Agriculture) tepi jalan tu.

Belajar tinggi-tinggi nak jadi petani, apahal?

Photo

Friday, January 23, 2009

pada 11:02 PM


0 nyamuk:

Popular Posts