• "If God is watching us, the least we can do is be entertaining..." - M. Moss

Followers

Apa barang contest tangkap gambar melompat-lompat tak tentu hala, tulis esei seram semua. Hadiah cikai. Ni ha.. Sejuta USD hadiah dia. Lu bagitau Edmunds.com kenapa kereta Toyota accelerate tak tentu hala..BAM! Sejuta USD.. Mandi susu Dutch Lady tiap-tiap pagi. Boleh hire Fahrin Ahmad cuci badan lu tiap-tiap kali nak mandi.

Buat masa sekarang, details tentang pertandingan belum dapat tahu. Bulan depan dengar katanya. Tapi takkan tunggu bulan depan baru lu nak start pikir. Gua dah isi borang tempah makmal automotif fakulti mekanikal dua bulan. Tinggal nak ugut budak 4 flat mechanical je tolong gua.

Apa-apa hal, check this out. (Sumber: Boingboing. net)

Photo

Monday, March 8, 2010

pada 6:07 PM


15 nyamuk:

March 8, 2010 at 6:17 PM
Permalink this comment

said...

weh weh sharing is caring *ttbe*

said...

kalau gua...
dari hire fahrin ahmad baik hire lisa surihani ke...scha ke
erk888

March 8, 2010 at 6:19 PM
Permalink this comment

said...

huh tapi mungkin kene kongsi.. dan aku rasa lebih dari 5 orang kene kongsi :D

said... This comment has been removed by the author.
said...

haha...aku nak fahrin...emmm...fahrin ngan awal la...baru besh..(ade kene mengena dn entry ko x??

March 8, 2010 at 7:35 PM
Permalink this comment

said...

kalo menang 50-50 okeh?

said...

hahahaha..cayalah bro.wa support lu a kau ginih.hahahahaha

March 8, 2010 at 8:11 PM
Permalink this comment

said...

ape agaknya masalah anda ngan fahrin ahmad eh? asek2 nama dia dikaitkan ngan entri.. nangis dia karang.. wuahahhahaha :D

said...

k0 masuk ek ?

hahahahaha !

i love fahrin *sila nangis*


aku p0m pernah mimpi die . so ?

*cari gadoh*

March 8, 2010 at 10:03 PM
Permalink this comment

said...

duit banyak hire fahrin jer ker? adoiiiyaiii~

March 8, 2010 at 11:21 PM
Permalink this comment

said...

fahrin tak best....♪♫lalalallalala♪♫

March 8, 2010 at 11:56 PM
Permalink this comment

said...

budak akaun pon boleh masok ke?
sure kalah punye.. malas la..

March 9, 2010 at 3:15 AM
Permalink this comment

said...

kalo lu perlu bantuan gua, jgn malu2 ckp

March 9, 2010 at 11:48 PM
Permalink this comment

said...

1 million??? aku kena cari budak mechanical gak kalo camni... hahahaha

March 10, 2010 at 12:24 PM
Permalink this comment

said...

gle lah..byk kot..aku br sgt blaja engine..tatau nak jwb plak..haish

Popular Posts