• "If God is watching us, the least we can do is be entertaining..." - M. Moss

Followers

My First Crush (Sambungan)
Dipos oleh avid

Semalam di inbox FB gua.

"Salam. Ni Ahmad kelas 2 Abu Bakar tahun 1997 kan? Ustazah Khamisah yang ajar dulu kan? Apa cer sekarang ni? Tadi saya baca kat blog awak psl cerita first crush tu. xxxx yang bagitau saya pasal blog awak lepas awak bukak cerita tu..hahaha..macam ada melebih-lebih je. Mana ada ktrg tulis kat buku siapa yang ktrg minat. Btw, bila awak bukak cerita ni baru saya teringat Eli. Eli pindah ke Pahang masa saya darjah 5. Awak darjah 6 la kan masa tu. Tapi x tau la apa citer dia sekarang ni..."

Guys, this is Farahin's message. She sent it to me yesterday. And guess what, she's married! Haha! Got married so fast eh? Told you. And she's now a teacher and her husband is a teacher too. Good for her. I wish the best for both of 'em.

And to answer you guys, a day after my 'confession' in front of the class, as far as I could remember, Elly still come to the class. But she never spoke to me again. And yes Razman, I didn't pursue my feeling to the extend of wanting to be Farahin's boyfriend because A) it's stupid. It's just a crush. God help me if kids understand what love is and B) I'm a born loser. Bukan aku dah bagitau ke?

Photo

Friday, January 14, 2011

pada 10:55 AM


Labels:
,
,

16 nyamuk:

January 14, 2011 at 11:26 AM
Permalink this comment

said...

kalau aku mesti tersengih malu tym baca msg kt fb ni..

January 14, 2011 at 11:30 AM
Permalink this comment

said...

fuiyoh. farahin baca blog kau. dan dah kawin? impressed.

hehe tapi masa tu kan memang budak2 lagi. memang kelakar lah kalau ingat balik. nasib erman mmg xde link blog aku ;)

January 14, 2011 at 11:51 AM
Permalink this comment

said...

wah... dah terjawab jgk la kn semua soalan2 kt entry sebelum ni...

January 14, 2011 at 12:08 PM
Permalink this comment

said...

see, ak baru suh ko kim salam
tup-tup dia dh muncul,haha
semoga dia terus bahagia

jap lg harap2 eli pulak muncul
katne dia skang weh?

ceit, cam tgk drama kat tv baca post ko
tunggu episod seterusnya

January 14, 2011 at 12:33 PM
Permalink this comment

said...

ko mmg bernaseb baek AG, aku amik masa 7 thn utk tau hidup ke tak lg crush aku tu. last aku nmpk 2003, thn ni bertembung dgn beliau after 7 years...tp mcm tu la, hati aku 'kechik', xde tindakan pape~hehe!

January 14, 2011 at 12:41 PM
Permalink this comment

said...

wah, jejak kasih! haha. kalau cmni aku nk kena buat gak entri 1st crush. wtu aku tadika aku dapat madukan 2 org gadis dua2 org kelantan. agaknya apa dh jadi, mungkin mereka sudah beranak pinak.

January 14, 2011 at 1:45 PM
Permalink this comment

said...

wooo
dia sent message...
ada rsa teruja x bila nmpk message dia kt inbox? hehe...
Skrg ni tinggal Eli je la...
yg tak tau kt mana lgi..

January 14, 2011 at 2:06 PM
Permalink this comment

said...

when you have been heartbroken, you'll understand what love is.

tapi budak2?? haloo...kalau dah mimpi basah tu tolong jgn perasan masih budak2...

cheers!

January 14, 2011 at 4:44 PM
Permalink this comment

said...

hehehe..kalau jadik kat akulah bila 1st crush ni PM dalm FB, malu dah kut:)hehehe

January 14, 2011 at 7:27 PM
Permalink this comment

said...

walawey..haha..sebab ko tulis entry tu, ko dapat jumpa blk ngan crush ko..tp razman pon tak mengagak..hahaha..ada kata ko loser..and malangnye, ko plak mengaku..

January 14, 2011 at 9:26 PM
Permalink this comment

said...

Nampaknya aku kena gak tulus entri crush ni.mana tahu member lama contact balik

January 15, 2011 at 5:01 PM
Permalink this comment

said...

born loser? jangan begitu..

said...

owh kalau farahin da kawen, ak rasa eli lum kawen lg..sempat lg ko nk pg cari die..haha

January 16, 2011 at 12:34 PM
Permalink this comment

said...

adoii.. kantoi.. koh koh koh

January 16, 2011 at 4:51 PM
Permalink this comment

said...

i can't remember my first crush. i've had so many crushes when i was younger. now i can't remember even one of them. but the current craze is bradley james. hehe.

so.

will you go find her?

January 17, 2011 at 5:51 PM
Permalink this comment

said...

Aikkk...

Apa plak 'loser', bukan 'gunner' ke??

;p

Popular Posts