• "If God is watching us, the least we can do is be entertaining..." - M. Moss

Followers

Aku Dah Agak Dah
Dipos oleh avid

Pagi itu seperti biasa. Aku melayari Google dahulu untuk mencari berita terkini pasukan bola sepak terkenal di dunia; Arsenal. Aku mengambil keputusan untuk mengklik Telegraph.co.uk. Sekilas lalu, aku terbaca berita tentang Chelsea yang didenda FIFA sehingga tidak dibenarkan terlibat dalam kedua-dua transfer window musim baru ini. "Padan muka," seraya hatiku berkata.

Puas berlayar di UK, aku membuka tab baru. Hajat di hati hendak melayari Facebook. Manalah tahu ada sorang dua awek tersangkut hendak masuk friends list aku. Tiba-tiba mataku terhenti di satu baris ayat di bahagian events. Reunion Ex-IR MRSM KK PMR 'O3. KK Dynamite! Seraya sebuah senyuman terukir di wajahku. Teringin berjumpa kawan-kawan lama. Kenangan bergaduh sesama sendiri tika kami bersiap untuk pementasan Macbeth meyerbu benak fikiranku.

Aku mengklik event yang dianjurkan oleh Suhana itu untuk mengetahui butir-butir lanjut itu. Venue acara itu akan diadakan di Lembah Klang.

Baru 5 orang mengesahkan kehadiran. WTF??

Photo

Thursday, September 10, 2009

pada 11:27 AM


6 nyamuk:

September 10, 2009 at 12:54 PM
Permalink this comment

said...

yang lain sume lupe diri lah tu.lupe kengkawan..heh...

September 10, 2009 at 1:37 PM
Permalink this comment

said...

gua emo ni...bile lagi nak jumpa tul x?

September 10, 2009 at 1:52 PM
Permalink this comment

said...

KK? kuala kelawang? tarmimi. ha ha

September 10, 2009 at 1:54 PM
Permalink this comment

said...

peh...dak kole berang eh?

September 10, 2009 at 5:37 PM
Permalink this comment

said...

aku KT la. tarmimi tu KT. kuala terengganu.
err..beliau tu merangkap presiden homeroom aku. wahaha..

September 10, 2009 at 8:18 PM
Permalink this comment

said...

tarmimi tu budak surau mcm aku gak dulu...lama x dgr berita dia....T_T

Popular Posts