• "If God is watching us, the least we can do is be entertaining..." - M. Moss

Followers

Sungguh begik pakcik ini

Cite ni bukan cite baru. Aku ada tengok laporan khas pasal pak cik ni kat Edisi Siasat NTV7. Pas tengok, aku rasa nak lempar cucuk badak kat pak cik ni je. Biar pedas matanya kena inti cuk badak tu.

Bagi koma yang jahil pasal pak cik ni, ni la pak cik yang mengaku dia ni Rasul yang diutuskan untuk orang Melayu. Ngaku Surah Yasin diturunkan kepada dia. Putar belit ayat Al-Quran supaya kacip ngan ajaran sesat dia. Gilo.

Pengikut dia bukan runcit-runcitnya pengikut macam peminat Chelsea. Artis pun ada jadi pengikut dia weh. Masa pak cik ni didakwa di mahkamah, pengikut-pengikut dia sanggup ponteng keje nak beri sokongan kat pak cik ni di mahkamah. Ada sorang makcik ni (tua lebih kuang macam opah aku kat Bagan Datoh) siap jadi macam budak-budak lagi depan kamera wartawan semata-mata nak bela Rasul nyanyuk dia. Gini la lebih kuang dialog mak cik tu.

"Rasul kita dah janji kita syurga....ha....ha....rasul kamu dah janji kamu syurga ke???"

Wartawan blank. Mati akal nak jawab.

"Haa...hahahahaha....dia sendiri pun tak tau dak?" ujar makcik tu sambil disambut derai ketawa pengikut-pengikut yang lain (yang banyaknye makcik-makcik).

Well, hu ha hu ha kite pun, nampak pakcik ni tempeleng dia skali. Jangan lupa flag blog pak cik ni skali: Blog Pak Cik Kahar . Korang klik kat Hated/Violence.

P/S: JAIS wat apa? Hack la blog dia, sengal......

Photo

Wednesday, September 2, 2009

pada 12:28 PM


5 nyamuk:

September 2, 2009 at 4:36 PM
Permalink this comment

said...

hahaha..
byk la ko punye cucuk badak..
badak berendam pun boleh weh...
bukan stakat tampar je aku leh bagi...

aku tarik rambut die tuh kasi tuka kale itam sikit..gilo nye pakcik...
inilah manusia akhir zaman..
nauzubillah...

weh aku link da ko..
but then nak tnye..
npe lak aku nye blog under "pakcik2"??
tak leh jadi neh..
aku dah lah pompuan..mude pulak tuh..
hahahaha

September 2, 2009 at 4:48 PM
Permalink this comment

said...

xleh...ko veteren.....haha....

September 2, 2009 at 5:16 PM
Permalink this comment

said...

xnak..
aku xnak gak duk ngan pakcik2...
ko lah veteran..
aku mude ni..
hehe..

weh..kesian aku nengok pakcik tuh...
samelah2 kita doa supaya tiada umat islam akhir zaman ni terus sesat lagi...

ko rase pakcik tuh dah sunat belum?
sebab bodoh die lain macam je..

hahahaha...

September 3, 2009 at 10:00 AM
Permalink this comment

said...

bukan kata dah bersara ke time kena cekup?

kejadah manusia begini~

masih ada pula pengikut~

September 3, 2009 at 11:02 AM
Permalink this comment

said...

@ lumut
ye la...ye la....

@ zara
kan aku ckp...pakcik ni begik....dah kuar jail, main blog lak....

Popular Posts