• "If God is watching us, the least we can do is be entertaining..." - M. Moss

Followers


Gua start dari soalan 6 bulan lepas (April 2010).

1. ko virgin ke?
Well, what do you expect? Pfft.

2. budu atau belacan?
Belacan. sampai mati. yeah, budu banyak protein tapi belacan banyak anti-oksidan. Makan ikan/ayam pun boleh dapat protein dah. 

3. knape ko pelik r?
Gua tak paham. Pelik tang mana?

4. bila last time dating? lalala
Seminggu sebelum masuk bulan puasa. Then, lepas seminggu berpuasa, she dumped me. 

5. Dekat sebulan lu x update
Soalan ni ditanya 4 bulan lalu, bermakna Jun lepas. Jun lepas cuti semester. Cuti itu hari, gua bizi jadi babysitter. Yup, a babysitter. Akan dicerita dalam entri akan datang.

6. apa itu bola
Bebola testis ang! Next!!

7. lama dah x blogging?dah kawen ker?
Nope. Jadi babysitter. Dan rumah gua takde internet.

8. yeke budak kg? kg mane? ;)
If you must know, Kampung Sg. Nipah. Kampung kelahiran Khir Toyo. Sebuah kawasan kampung yang tiada liputan 3G di sebuah negeri maju (Selangor Maju 2005, my ass) yang dihampar bendang padi seluas mata memandang. Sebuah kampung yang diberkati dengan remaja-remaja kampung tipikal; lepak main gitar di simpang, gadis-gadis kampung naik moto bawak adik jalan petang-petang dan tahi lembu bersepai-sepai di jalan raya.

9. bgs blog kamu. university student eh?
(Loud, multiple coughs) 

10. apa maksud "Ndaknya mau, nolongnya idak" ? ndaknya tu apa benda?
Hahaha. Ni ler bahasa perak bagan mak gua. Ndaknya tu maksudnya 'hendaknya' la. Payoh no ker? 

11. bibik rubi n05 kata ko hensem..btol ke?
Ahahaha..I get this. Anyway, rubi n05 ni restoran bawah fakulti gua. Bibik lu orang tau la apa jadah kan.

Photo

Sunday, October 10, 2010

pada 10:12 AM


Labels:
,

10 nyamuk:

October 10, 2010 at 10:43 AM
Permalink this comment

said...

Patut ler lama sunggoh ko hilang..

Ndak ndak dah mcam bahasa orang sabah bah..

Well.. Konklusi dari entry ni.. Everbody loves Avid Gunner.. Hehe..

October 10, 2010 at 10:47 AM
Permalink this comment

said...

kah kah kah

October 10, 2010 at 10:50 AM
Permalink this comment

said...

hahah...bibik ruby..xleh belah...


"air ape dikkkkkk??"

October 10, 2010 at 10:59 AM
Permalink this comment

said...

kalau lu perlukan nasihat bimbingan utk babysitting nnti ,sila roger wa...

October 10, 2010 at 12:53 PM
Permalink this comment

said...

ada stu benda lu sama ngan gua, kampung kat kuala selangor, sawah terbentang nan indah tapi haprak bersepah taik lembu kiri kanan.

October 10, 2010 at 1:42 PM
Permalink this comment

said...

kira kampung ko neh leh buat lokasi drama kampung2 la kan?hehehehehehe

October 10, 2010 at 3:15 PM
Permalink this comment

said...

igt kan dah kawen...=p

avid,
3 pointer kalau kudrat pompuan nak lawan kudrat laki mcm x balance lah..tp kalau nak lawan shooting ngan aku....ak still berminat...

=p

jom.

October 10, 2010 at 5:52 PM
Permalink this comment

said...

huhuhuhu~~
kampung ko yang tempt buat drama nur kasih tu ker?
curious nak tahu nih! kih3!

October 11, 2010 at 6:10 AM
Permalink this comment

said...

femesnya awak. keh keh keh.

October 22, 2010 at 8:34 PM
Permalink this comment

said...

gila lama aku tanya itu dating-dating, ingatkan dah dilupakan..
masih banyak ikan dilautan

Popular Posts