• "If God is watching us, the least we can do is be entertaining..." - M. Moss

Followers

Pre-Menstrual Syndrome Gua
Dipos oleh avid

Terkadang, ke-emo-an gua diuji. Pernah gua emo masa darjah 5 sebab Fikri Ahmad ejek nama bapak gua. Ambik lu, tapak kasut sekolah Kiki Lala gua kat baju putih sekolah lu. Pernah gua emo masa main galah panjang waktu rehat sekolah agama darjah 2 sebab Idzham lempang gua tiba-tiba. Ambik lu, gua kejar bagai nak gila sampai lu tersembam kat jalan tar. Pernah gua emo sebelum peperiksaan percubaan Kimia sebab Yazid panjat dinding intai gua ber'bisnes' besar. Ambik lu, gua dah tak kejut dah lu subuh-subuh.

Petang ni gua emo lagi.

Baki akaun: RM12.54

Babi. Bila duit aku nak masuk weh!!! Budak-budak lain dah masuk hari Selasa dah. CIMB pun satu. Apsal gua tak boleh keluar RM12 gua? Penat gua bertekak dengan akak bank tadi. Malam ni gua ingat nak pinjam RM200 kat bapak gua. Gua nak sewa lori nak tarik mesin ATM.

Photo

Thursday, December 31, 2009

pada 3:32 PM


49 nyamuk:

December 31, 2009 at 4:05 PM
Permalink this comment

said...

gua nak komen first!!!!

December 31, 2009 at 4:08 PM
Permalink this comment

said...

oki gua ada resolusi macamana nak selesaikan masalah kematu lu ni

lu tambah baki rm12.54 tu dalam 10 dolar..pastu bleh la tarik keluar..

December 31, 2009 at 4:22 PM
Permalink this comment

said...

Hahahaha keemoan ko kalah ak beb!
nnt dah b'jaya tarik mesin ATM jgn lpe gtau aku!huhu

December 31, 2009 at 4:32 PM
Permalink this comment

said...

wei..jgn luper ajak aku skali...hehe

December 31, 2009 at 5:32 PM
Permalink this comment

said...

haha..make sure skill lengkap..klo x membazir je sewa lori..haha

December 31, 2009 at 5:49 PM
Permalink this comment

said...

hahaha..
hanya orang senasib je paham perasaan ko. aku pon sama.

December 31, 2009 at 6:03 PM
Permalink this comment

said...

sabau2 jang. masok aih duit mu tu nanti.hehehe..aku masa blaja pon geram duit lom masok.hehehehe

December 31, 2009 at 6:12 PM
Permalink this comment

said...

Wah.. Dulu yg kat UM tu kes tarik ATM tu ko ke hah? Ahaks.. ;p

Masak laa weh avid.. Hehehe.. ;)

December 31, 2009 at 6:24 PM
Permalink this comment

said...

wei... jgn lupe ajak aku time nk angkut tuh...

aku sudi bekerjasama dgn mu...

g maybank byk sket

December 31, 2009 at 6:34 PM
Permalink this comment

said...

aku haritu duit tinggal 30 sumthing tapi nak keluar 50. mesin ATM dengki, tak kasi keluar.
sedikit segan di situ apabila sorang jejaka tampan sdg menunggu giliran di belakang. sheesshh

December 31, 2009 at 10:31 PM
Permalink this comment

said...

dah start belum? ;)

January 1, 2010 at 12:24 AM
Permalink this comment

said...

bisnes apa weii...hehe,suspicious betoii..

January 1, 2010 at 1:37 AM
Permalink this comment

said...

hak..hak...hak...
ni yang slalu jadi especially kat studs...
masa awal and akhir sem kan... rasa bengang gak kat atm....padahal bukan salah dia pun. apapun...sabar ja la yerk... org kata setiap apa yg berlaku ada hikmah di sebalinya!!! kwa3x!! happy new year bro!!! jgn macam2 awal2 tahun ni. nanti kna saman baru tau...haks!!

said...

lu budak2 emo rupenye..
x punk rocker lgsg..

January 1, 2010 at 5:06 AM
Permalink this comment

said...

hahahahaha.. ajak aku sama.. aku pon bengang ngan atm cimb gak nih.. hahahhahahaha..

January 1, 2010 at 11:59 AM
Permalink this comment

said...

bak no akaun lu..wa nk transfer rm2.belanje lu minum sirap ais..

January 1, 2010 at 12:03 PM
Permalink this comment

said...

weyh
bak kt aku no akaun ko
meh aku nak mskkan duit sket

said...

wakakakaka.


12 hingeett ?

MIAHAHAHAH.

meh sini nak lanja minum kat kopitiam :)

January 1, 2010 at 12:41 PM
Permalink this comment

said...

agak2 bapak ko kasi pinjam tak? hehehehe

~mimie: 2 ringgit je ke mie?

January 1, 2010 at 1:49 PM
Permalink this comment

said...

da mle tarek ke bro?




da dpt 200 tuh??

January 1, 2010 at 3:34 PM
Permalink this comment

said...

@ koyuki
10 ringgit aku xde...lagi nak 10 dolar...

January 1, 2010 at 3:35 PM
Permalink this comment

said...

@ wanie
haha..x berjaya la..aku kan baik.

January 1, 2010 at 3:36 PM
Permalink this comment

said...

@ hisham
benda jahat laju je nak join...haha..

January 1, 2010 at 3:36 PM
Permalink this comment

said...

@ hisham
benda jahat laju je nak join...haha..

January 1, 2010 at 3:37 PM
Permalink this comment

said...

@ iyllienaz
haha..nanti aku google cara2 nak merompak bank...

January 1, 2010 at 3:38 PM
Permalink this comment

said...

@ miss izan
ang jpa..lambat pun xpe...skali dapat kaya gila dah..

January 1, 2010 at 3:39 PM
Permalink this comment

said...

@ faizal
lambat seminggu lagi aku buat mogok.

January 1, 2010 at 3:40 PM
Permalink this comment

said...

@ farhana
haha...xde ah...

January 1, 2010 at 3:41 PM
Permalink this comment

said...

@ abe long
oh..maybank lg bnyk ke? mana tau?

January 1, 2010 at 3:43 PM
Permalink this comment

said...

@ izzy
haha..aku check baki bank time malam je...x penah pagi...malu kalau beratur pnjg2, masuk kad, terus blah tanpa duit..haha..

January 1, 2010 at 3:43 PM
Permalink this comment

said...

@ balqissy
x sampai hati aku nak buat..haha...

January 1, 2010 at 3:45 PM
Permalink this comment

said...

@ dila
bisnes?

January 1, 2010 at 3:47 PM
Permalink this comment

said...

@ cj'alhafiz
btul2...ada hikmah...boleh mengempiskan perut aku yg berlapis2 ni...

January 1, 2010 at 3:47 PM
Permalink this comment

said...

@ i'msosupernotcool
haha..still punk rocker lagi bro..

January 1, 2010 at 3:48 PM
Permalink this comment

said...

@ kawie2020
evil beno ang ni kawie...benda jahat suka!

January 1, 2010 at 3:49 PM
Permalink this comment

said...

@ mimie
sirap ais untuk setahun. amacam?

January 1, 2010 at 3:49 PM
Permalink this comment

said...

@ judiene
ko biar betul weh??

January 1, 2010 at 3:50 PM
Permalink this comment

said...

@ miss lolly
siot gelakkan aku..

January 1, 2010 at 3:51 PM
Permalink this comment

said...

@ noozaidi
kalau dia baca blog aku mmg mampus la aku..

January 1, 2010 at 3:51 PM
Permalink this comment

said...

@ jan
rm200 dapat. tarik2 ni x buat ah..haha...

January 1, 2010 at 5:04 PM
Permalink this comment

said...

mulia lah perangai lu! sanagt khadhari! boleh bagi tau gua CIMB yang mana?..gua sponsor lu lori.mau kah?

January 1, 2010 at 5:20 PM
Permalink this comment

said...

@ kak seroja
hahaha...x mau la kak...money is not everything...keh keh..

January 1, 2010 at 8:00 PM
Permalink this comment

said...

hahaha RM12???

HAHAHAHAHA..
aku kaye sket..aku ade RM17.95.

berlagak jap.hahaha

aku nak join tarik mesin.ko nk g tarik ATM mane??kite jumpe sane.

lori tu ko mintak kurang sketla weh, sebelom mule keje ko blnje aku teh ais dulu eh.

January 2, 2010 at 12:42 PM
Permalink this comment

said...

@ tfaaaa
haha..sempat lagi mintak aku belanja tuh tgh aku sengkek2 cmni...

January 3, 2010 at 2:35 AM
Permalink this comment

said...

dari kao pinjan duet buat sewe lori bek ko pinjam duet bapak ko g beli megi sebarang 2 apa yang patot temasok spender~~~

January 3, 2010 at 3:17 PM
Permalink this comment

said...

@ jojo
haha...betul2...terharu aku...

said...

wa ade lori..lu nak sewa?? lu nye pasal..wa kasi murah je..rm199.90..wa diskaun sposen..

January 4, 2010 at 2:33 AM
Permalink this comment

said...

@ a little less conversation
ahaha..xpe ah...mahal gila sewa lori ko...

Popular Posts